Veiligheid tijdens je werk is belangrijk. Of je nu binnen werkt of buiten, bij fysiek werk moet je extra goed voor jezelf zorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door de juiste werkkleding voor je werkplek aan te trekken. Denk dan aan een broek met kniestukken of een reflecterend vest. Maar vergeet ook vooral je voeten niet. Met de werkschoenen en werklaarzen van Sixton zorg je optimaal voor je voeten. Je zorgt dat je langer kunt blijven doorwerken en minder last krijgt van blessures als je kiest voor Sixton. Maar hoe zit dat nou eigenlijk?

Minder rugklachten door Sixton

Wanneer je goed loopt, op goede schoenen of laarzen, bijvoorbeeld die van Sixton, dan is je lijf in balans. Dat klinkt zweverig, maar loop maar eens een rondje met een steentje in de zool van je schoen. Dan ga je al gauw anders lopen en dat zal je al snel in je rug voelen. Het is daarom, zeker bij werk waarbij je veel loopt, van belang om te investeren in goede schoenen. Deze schoenen moeten natuurlijk warm zijn, maar nog wel ademen. Je wilt natuurlijk geen zweetvoeten! De schoenen en laarzen van Sixton zijn gemaakt voor het zwaardere werk. Of je nu veel buiten in de kou werkt of op een bouwplaats, met Sixton loop je veilig.

Waterdichte werkschoenen en werklaarzen van Sixton

Er is, vooral tijdens je werk, maar weinig zo vervelend als rondlopen met natte voeten. Wanneer je veel buiten bent, kan je dat best nog wel eens oplopen. Wat denk je van een boer die ’s ochtends door het bedauwde veld moet om de koeien binnen te halen? Sixton heeft een aparte lijn werkschoenen en werklaarzen die dankzij een extra tussenlaag echt waterdicht zijn. Zo kan je nog eens flink door de plassen lopen zonder dat je gelijk natte en dus koude voeten krijgt.
Sixton

Modieuze werkschoenen en werklaarzen van Sixton

Vroeger waren werkschoenen en -laarzen gewoon lomp. Lelijk en geen gezicht onder je gewone kloffie. Maar nu wordt daar veel beter op gelet. Kijk maar eens goed naar de complete collectie van Sixton. Bijna alle werkschoenen en werklaarzen kun je ook prima aan als je een stuk gaat wandelen of zelfs als je wat chiquer voor de dag moet komen. In de serie Montana zit zelfs een extra versteviging in de hak. Deze zorgt ervoor dat je niet heen en weer kan glijden. Ook gaat de schoen hierdoor langer mee.