Brandhaard.nl

Een container huren: gemakkelijk van je troep af

Container huren

Wanneer je gaat verbouwen of slopen kun je wel wat hulp gebruiken. Een container huren lijkt misschien niet heel belangrijk, maar is het echt wel. Want een container huren scheelt je zoveel tijd en energie. En die tijd en energie heb je voor de verbouwing echt wel nodig. Je kunt, dankzij het huren van een container, iedere dag weer zorgen dat je bouwplaats er netjes bij ligt. Dat geeft weer nieuwe moed voor de volgende klusdag. Want na al dat slopen is het hartstikke frustrerend als je ook nog met je aanhangertje naar de vuilstortplaats moet. Daar heb je waarschijnlijk gewoon geen puf meer voor.

Een container huren geeft ruimte

Wanneer je een container huren gaat, zorg je ervoor dat je alle troep in een keer kunt afvoeren. En wel direct. Je hoeft niet eerst stapels in de tuin te maken en dan een aanhanger te regelen. Nee, je kiepert de hele boel direct in de container. Een container huren geeft dus direct ruimte en zorgt ook nog eens voor een stukje veiligheid op de bouwplaats. Je kunt niet meer struikelen over stapels troep en je hebt alles maar een keer in je handen. Zo wordt de kans op blessures flink verkleind. Ook is een container huren beter voor je lijf. Omdat je alles maar een keer vast hebt, hoef je minder te bukken. Dat scheelt veel energie.

Een container huren als particulier

Een container huren kun je als particulier gewoon doen. Het gaat heel gemakkelijk via de website. Je hoeft geen BTW-nummer in te vullen, dus kun je ook als particulier gewoon aan de gang. Wat je wel even moet uitzoeken voor je een container gaat huren, is of je een vergunning nodig hebt om het ding in je straat te zetten. Het zou jammer zijn als je een boete van de gemeente krijgt of als de container wordt afgevoerd voor je ermee klaar bent.

Een container huren als bedrijf

Een container huren is voor bedrijven ook zeker mogelijk. Je kunt hierover meer informatie vinden op de site. Zorg er altijd voor dat je de juiste container voor de juiste afvalsoort huurt. Dit scheelt later enorm in de kosten. Dit heeft ermee te maken dat al het afval in Nederland (en de complete EU) gescheiden dient te worden ingezameld. Dit is beter voor het milieu en uiteindelijk ook voor je portemonnee. De huur van de container kun je natuurlijk doorberekenen aan je klanten.

Mobiele versie afsluiten